Prijzen

Er zijn meerdere opties mogelijk bij het boeken van een shoot. Denk hierbij aan visagie, locatie, thema’s en settings.

Verschillende mogelijkheden voor shoots:


1. Een portret Pakket. €50,-


* Tijdens deze shoot worden er portret foto’s gemaakt van u alleen of van uw kind of huisdier.
De shoot duurt ongeveer een uur.

* Het is ook mogelijk dit pakket te boeken met familie of het gezin of alleen uw kinderen.
Er wordt dan een uurtarief berekend van €100,- per uur.
De foto word via de mail digitaal aangeleverd in webformaat (geschikt voor computergebruik )
Als u liever een print heb kunt u deze bestellen via onze afdrukcentrale.

2. Een Fashion Pakket €300,-


* Dit omvat een studiosessie van 2 uur, inclusief visagie en hairstyling. Hierbij wordt er niet alleen portret geschoten, maar ook full body (het gehele lichaam).
u mag 4 setjes kleding meenemen
De foto word via de mail digitaal aangeleverd in webformaat (geschikt voor computergebruik )
Als u liever een print heb kunt u deze bestellen via onze afdrukcentrale.

 

3. Een portfolio Pakket €500,-


* Dit pakket wordt aangeraden voor het opbouwen van een porfolio. U boekt dan een 4 uur durende shoot. Daarnaast krijgt u dan ook een print van de foto thuisgestuurd (20 x 30 cm). Ook deze variant is inclusief visagie en hairstyling.
Dit pakket is de ruimtste keuze en een must voor als je een uitbreiding wil op je portfolio of gaat beginnen aan een portfolio.

 

 4. Een New-Born Pakket €75,-


* Dit pakket is voor baby's en kinderen. Hier krijg u een 1,5 uur durende shoot waar we uw trots zo leuk mogelijk op de foto zetten.
* Daarnaast is het ook mogelijk deze variant te boeken voor een zwangerschaps shoot.


Andere keuzes..... 

Verder zijn er verschillende thema’s mogelijk. Hierbij kunt u denken aan glamour, fashion, playboystyle, urban en ook bodysculpture. Voor deze shoots wordt er €150,- per uur in rekening gebracht. 
Ook worden de foto’s nabewerkt. (bijv. het weghalen van oneffenheden in de huid).
Tevens is er bij deze variant de mogelijkeheid de sessie zo in te delen dat er ruimte is voor 2 of meer thema’s, naar gelang de geboekte tijd.

 

Wij bieden ook de mogelijkheid een shoot op een daarvoor gekozen locatie te boeken. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht, zoals reiskosten vergoeding en eventueel het regelen van een geschikte locatie. Deze kosten zijn afhankelijk van de locatie, de reistijd en de duur van de sessie. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze variant, neemt u dan contact op met ons om zo te kijken welke kosten aan uw wensen zijn verbonden.


Bij alle shoots krijg u een minimum van 7 foto's.

Alle foto`s kunnen in diverse formaten of op diverse artikelen geprint en nabesteld worden via de afdrukcentrale waarmee wij een contract hebben. Voor Sheepphotography is dit http://oypo.nl/sheepphotography

Mocht u naar aanleiding van de bovengenoemde prijzen toch nog vragen hebben, of speciale wensen die hierboven niet genoemd zijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een passend antwoord met de mogelijkheden toesturen.

 

Prijswijzigingen en aanbiedingen daargelaten.

 

/